930×122 CAPRA 5

antena 1

Un piteștean, cap de afiș al unui nou serial românesc

Piteșteanul Ștefan Floroaica (foto), cunoscut publicului larg prin prisma show-lui de rezistență „Exatlon România”, va putea fi urmărit în viitorul apropiat într-o nouă producție. De această dată este vorba despre un serial TV de ficțiune, produs de Ruxandra Ion.

Citiți și: VEDETE EXATLON, VIZITĂ ÎN BUDEASA

Producția intitulată „Lia” va fi difuzată de postul de televiziune Antena 1.

Citiți și: ARGEȘEANUL ERIK TCHATCHOUA A TRECUT DE PRESELECȚII LA X FACTOR

Piteșteanul este cap de afiș, fiind protagonist al serialului, alături de Ana Bodea, actriță care își face debutul cu acest rol, și Ioana Blaj, actriță care este deja cunoscută publicului larg.

De asemenea, și Ștefan își face debutul în actorie cu acest rol, după ce a urmat mai multe cursuri de specialitate în acest domeniu.

Potrivit a1.ro, producția ”Lia” este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem / Never let go, care i-a avut ca protagoniști pe Tolgahan Sayışman (Yiğit Kozan), Amine Gülse (Nur Kozan) și Safak Pekdemir (İclal).

Povestea serialului, conform a1.ro, urmărește viața Liei, o tânără de 20 de ani, fiică de profesor, care în urma pierderii tatălui său se vede nevoită să renunţe la cel mai mare vis al ei, acela de a urma cursurile celebrei şcoli de balet de la Moscova. Fără niciun alt sprijin, Lia decide să vină la singura ei rudă, mătuşa ei, care lucrează pe domeniul Vornicu, unde îl va întâlni pe Petru.

Ștefan Floroaica îi va da viață lui Petru Vornicu.

Filmările au început deja, însă până acum nu a fost făcută publică data apariției la TV.

Piteșteanul Ștefan Floroaica a fost semifinalist în primul sezon Exatlon România şi este, de asemenea, multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu.

Sursă foto Ștefan Floroaica: Instagram Stefan Floroaica/ Sursă foto afiș Lia serial: a1.ro/ Susă foto afiș Asla Vazgeçmem: tvtime.com

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90