EcoMoto 930×122

încarcerat

UN PITEȘTEAN CARE A OMORÂT DIN CULPĂ, CONDAMNAT ȘI ÎNCARCERAT

Stelian Comănescu, în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în municipiul Pitești, a fost condamnat la închisoare cu executare, având de ispășit o pedeapsă de ”3 ani și 3 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier”, conform Poliției Argeș.

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

„Infracțiunile la regimul rutier” comise de bărbat constau în ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice și fără drept a unui vehicul pe drumurile publice (îi fusese suspendat acest drept).

În anul 2017, aflându-se la volanul unui autovehicul, bărbatul a accidentat mortal o persoană și a rănit grav o alta. Accidentul s-a produs pe raza comunei argeșene Miroși, acolo unde bărbatul își are reședința și de unde a fost ridicat ieri de polițiști în baza unui mandat emis de Judecătoria Costești și ulterior încarcerat. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Tânăr de 22 de ani, „nebunie” în Pitești, după miezul nopții! 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3