930×122 CUMPANA 5

Bărbat reținut

Un piteștean de 47 de ani făcea bani pe Facebook, de pe urma femeilor singure

Un piteștean de 47 de ani a fost reținut de polițiști după ce timp de mai multe luni, cu ajutorul unui cont fals de Facebook, a cerut și a obținut diverse sume de bani de la femei singure.

Citiți și: Atenție! O nouă metodă de înșelăciune!

Cinci persoane i-au căzut victime individului. De pe urma acestora piteșteanul a obținut o sumă totală de 3.200 de lei.

Poliția Argeș precizează:

„În ziua de 02 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, și au reținut un bărbat de 47 de ani, din Pitești.

Citiți și: Escrocherie de amploare! Cum voiau doi argeșeni să facă rost de bani

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada octombrie 2021 – 25 februarie 2022, după ce ar fi creat un cont fals pe o rețea de socializare, cel în cauză ar fi inițiat conversații cu persoane de sex feminin, în general persoane necăsătorite sau care nu se aflau în vreo relație ulterior solicitând diverse sume de bani.

În urma activității infracționale, 5 persoane vătămate au oferit celui în cauză suma de 3.200 de lei.

După administrarea probatoriului, în ziua de 02 mai a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: bzi.ro

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • sanda spune:

    Mari cercetari, mari investigatii de mari politisti ! Pentru o suma de 3200 ! Ridicol! Cat a costat timpul politistilor consumat pe acest caz minor ? De zece ori mai mult cred. Alte reusite de politisti adevarati nu aveti ?

570 pe 90 Costache