EcoMoto 930×122

bascov

Un pui de cățel, de doar 2 luni, lăsat să moară în mașină! Stăpâna l-a uitat acolo

Un pui de cățel, de doar 2 luni, lăsat să moară în mașină! Stăpâna l-a uitat acolo

Citiți și: Argeș. Imagini cumplite de la înmormântarea preotului mort în accident

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au finalizat ieri cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Este vorba despre un dosar deschis pentru ăvârșirea infracțiunii de „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”.

Citiți și: Șoferii au interzis. Nu ai voie să ai așa ceva la mașină

Astfel, în ziua de 22 iunie 2023, polițiștii din Bascov și polițiștii locali s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în interiorul unei mașini parcate se afla un câine, în condiții de temperatură ridicată.

Din cercetări s-a stabilit că o femeie de 32 de ani, din Merișani, ar fi lăsat autoturismul parcat pe raza comunei Bascov, în jurul orei 10:45, cu un exemplar canin de talie mică în interiorul mașinii, fără a lăsa geamurile deschise.

În jurul orei 14:30, animalul a fost scos din habitaclul mașinii de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, prin spargerea geamului de la una dintre portierele autoturismului, în vederea eliberării câinelui, aflat în stare de inconștiență, cu semne specifice de insolație.

Animalul a fost preluat de polițiștii Biroului pentru Protectia Animalelor, fiindu-i acordate măsuri de prim ajutor.

Un pui de cățel, de doar 2 luni, lăsat să moară în mașină! Stăpâna l-a uitat acolo

Cățelușul a fost transportat la sediul unei asociații specializate, însă, pe drum, a survenit decesul acestuia.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, anunță IPJ Argeș.

ePitești a scris pe larg despre subiect. Imagini și detalii, AICI.

Foto: Arhivă ePitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • andrei spune:

    Ăstora ar trebui să li se interzică să aibă animale. Din ce în ce mai des stau să mă întreb, cine este om și cine este animal.

  • Liana Pavel spune:

    Sa i se interzica acestei inconstiente, sa mai aiba animale de companie!!! Da i se dea amenda ,confLegii ptr Protectia Animalelor de la 12 000 lei.si.de asemenea dosar penal.cum se prevede in lege!! Nu va mai fofilati si aplicati Legea asa cum este, d lor de la Politia Animalelor!!!

  • Dani spune:

    Sa se aplice legea. Lasati- ne cu astfel de persoane. Dna este o persoana nociva și a făcut rău unui sufletel mic și nevinovat!. 👎💔😥🤨☹️

  • Mareș Mariana spune:

    până când v-or mai fi chinuite,maltratate,ucise animalele. De ce nu se aplică legea? Toleranță zero pentru astfel de fapte. Este strigător la cer,cum să uite cățelușul în mașină? De curând am aflat de la un prieten că în comuna Hoghiz Covasna o iapă gestantă este legată într-o grădină de zile întregi fără apă și mâncare. Poliția ce face ?

  • Mircea calin Muresan spune:

    A omorât un suflet amarat la pușcărie sa se aplice legea până cand in tara asta se chinuie animalele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90