Donaris 930 x 122

condus fără permis

Un puști fără permis, la plimbare cu mașina prin Pitești. O rudă l-a lăsat să fie „șofer”!

Un puști fără permis, la plimbare cu mașina prin Pitești. O rudă l-a lăsat să fie „șofer”!

Citiți și: Atenție! Se oprește curentul în județul Argeș

Un puști de 17 ani din Pitești a vrut să fie șofer înainte de vreme. Acesta a fost prins conducând prin oraș, însoțit de o femeie de 51 de ani.

Ea a fost cea care i-a încredințat mașina adolescentului și l-a lăsat să se urce la volan, deși știa că acesta nu are permis de conducere.

Citiți și: Se întâmplă acum la Argeș Mall: E nebunie!

Traseul celor doi s-a terminat brusc, atunci când au dat nas în nas cu polițiștii. Surse oficiale precizează pentru ePitești.ro că femeia în cauză era rudă cu băiatul.

Acum, ambii o să plătească pentru fapta comisă.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

IPJ Argeș transmite:

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost depistat un minor, de 17 ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe bld. Libertății din Pitești, fără a fi detonator de permis de conducere.

Totodată, împreună cu cel în cauză, în autovehicul se afla și proprietara autovehiculului, femeie de 51 de ani, din Pitești, din verificări stabilindu-se că cea în cauză i-ar fi încredințat autoturismul spre a fi condus pe drumurile publice, în condițiile în care aceasta cunoștea că minorul nu este deținător de permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 alin. 1 și 3 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3