930 x122 grota rece

curent

Un român a rămas mască! Factură de 76 de milioane de euro pentru energie electrică!

Un român a rămas mască! Factură de 76 de milioane de euro pentru energie electrică!

Citiți și: Cinci zile de pană de curent! Bănci, cabinete, spații comerciale și clienți afectați

Un bărbat din Adjud, județul Vrancea a primit o factură de 76 de milioane de euro pentru energie electrică consumată pe parcursul a cinci luni.

Citiți și: Preț de groază la curentul electric!

Bărbatul deține o pizzerie și o brutărie în Adjud, ambele la aceeași adresă, iar de obicei, factura la energie electrică nu depășește 1.000 de lei pe lună.La finalul lunii trecute a avut parte de un șoc.

„În decembrie, pe 20, mi-au venit facturile alea cu niște sume de am paralizat când le-am văzut, una de 76 milioane de euro. După care, la o săptămână, a venit cu minus… cum ar veni le-au stornat”, a spus Romică Păduraru pentru Digi 24.

Furnizorul de energie electrică a descoperit greșeala făcută și i-a trimis factura corectă. Compania susține că a fost o situație punctuală și că regretă eroarea.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90