930 x122 grota rece

amenda

Un șofer acuză: Polițista s-a uitat o oră în Codul Rutier ca să mă amendeze

Un șofer acuză: Polițista s-a uitat o oră în Codul Rutier ca să mă amendeze.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

O familie din Timișoara acuză un echipaj de la rutieră de exces de zel, după ce politiștii i-au oprit pe motiv că ar avea parbrizul fisurat, conform știrileprotv.ro.

Ulterior, oamenii ar fi fost ținuți pe loc câteva zeci de minute pentru întocmirea documentelor, deși în mașină aveau doi copii, unul dintre ei cu nevoi speciale.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Pentru că micuții și-au pierdut răbdarea, șoferul spune că a mutat mașina, ca să îi să iasă afară. Din acest motiv, a rămas și fără permis.

„M-au ținut o oră și patru minute, pe ceas. După jumatate de oră, m-am dus să-i întreb: ‘Ce fac? Sunt reținut, nu sunt reținut? Îmi rețineți și copiii? Și familia? Nu puteți să țineți doi copii…’. Și am surprins-o pe doamna polițistă, căuta în Codul Rutier să vadă la ce faptă să mă încadreze ca să-mi dea amendă”, a spus șoferul, conform sursei citate.

Mai multe informații, AICI.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Andrei spune:

    Niște polițiști bolnavi fără creier. Țara e plină de drogati,proxeneți,betivi la volan și ei cum găsesc un amărât îi dau amenda pt nimic. Vai de țara asta și de prostii care o conduc

  • Neacsu Sorin spune:

    Pe autostra Pitești București sa învârtit pe laga mine cred vro 20 km ca pana la urma sa ma depășească sa îmi spună ca trebuie sa țin semnalizarea pusa de când fac depășirea și pana revin în banda pai dacă coloana are 2 km merg cu semnalizarea pusa de dracu au mai făcut-o ăștia cu doua trepte scurta și lungaaaa sa ma oprească sa îmi ia trei puncte plus amenda ca să nu mai spun ca era sigur în mașină deci era cuvântul meu împotriva cuvântului lui saize de 15 ai fac comunitate și nam văzut atata prostitueze saize

  • Neacsu Sorin spune:

    Pe autostra Pitești București sa învârtit un politist pe laga mine cred vro 20 km ca pana la urma sa ma depășească sa îmi spună ca trebuie sa țin semnalizarea pusa de când fac depășirea și pana revin în banda pai dacă coloana are 2 km merg cu semnalizarea pusa de dracu au mai făcut-o ăștia cu doua trepte scurta și lungaaaa sa ma oprească sa îmi ia trei puncte plus amenda ca să nu mai spun ca era sigur în mașină deci era cuvântul meu împotriva cuvântului lui saize de 15 ai fac comunitate și nam văzut atata prostie, ca in România saize nu am cuvinte

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3