930×122 CAPRA 5

viteza excesiva

ultra_radar23ep

UN ȘOFER DE 22 DE ANI A TRECUT CU 147 KM/H PRIN VALEA MARE PRAVĂȚ

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

Ca urmare a abaterilor constatate,  în decurs de doar 24 de ore au fost aplicate 207 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 50  .000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 23 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Viteză excesivă

Citiți și: Au apărut imaginile care spun totul. Polițist târât cu mașina

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 22 de ani, din Rucăr, care conducea un autoturism pe raza localității Valea Mare Pravăț, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 147 km/h.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1.305 lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Conducea un autoturism neînmatriculat

În seara zilei de 19 august a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti au depistat un bărbat de 53 de ani, din Ungheni, care conducea un autoturism pe DN 65A, pe raza comunei Căldăraru, având montate plăcuţe nu număr provizoriu.

Din verificări s-a stabilit că autoturismul era radiat din circulaţie, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare aparţineau altui autovehicul, având valabilitatea expirată.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal, iar permisul de conducere al bărbatului a fost reţinut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Conducea fără drept

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Crâmpoia,, judeţul Olt, care conducea un autoturism pe str. Valea Mare din Ştefăneşti, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Foto: descriptiv

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3