930×122 CAPRA 5

a1

Un șofer de BMW s-a crezut pilot de curse pe A1. Mergea cu peste 200km/h

Un șofer de BMW s-a crezut pilot de raliu pe Autostrada A1. Acesta a fost surprins de aparatul RADAR conducând cu peste 220 km/h pe sensul de mers către Pitești.

Citiți și: Pitești. Graba strică treaba. Un tânăr de 18 ani a dat de belea în oraș

S-a întâmplat marți, 14 noiembrie. Șoferul grăbit era un vâlcean.

Pentru că a călcat pedala de accelerație mai mult decât trebuia, bărbatul a rămas pieton pentru 120 de zile și a primit o amendă de 1.305 de lei.

Citiți și: Pitești. Imagini scandaloase cu un BMW „M5” din trafic!

IPJ Argeș precizează: 

În cursul zilei de 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi- Autostrada A1 București – Rm. Vâlcea, au depistat, pe sensul de mers către Pitești, un bărbat de 30 de ani, din Rm. Vâlcea, județul Vâlcea, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 221 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

 • John spune:

  Ăștia de curse sunt prinși de Fratila mălai mare de la noi daici de la paduroiu ca el da cu pistolu și noaptea e meseriaș rau. Dacă era domnișoară ii cerea număru de telefon ca are casti.El asa are obiceiu ca am văzut ca face și sala și e prof de fitnnes. Ce sa mai politia asta rutiera ne scapă de toți hoți vitezomani și trăim mai bine. Mărine tu ești salvatoru 😹😇

 • Ele spune:

  john, bine că nu doare prostia că altfel numai pe jos stăteai.

 • Carbone spune:

  Bine, bine dar ce facem cu loganarii care nu au loc pe o bandă și nici nu depășesc 30 km/h pe autostrada că evită orice pericol?????? Rutiera nu se ocupă și de acești imbecili???? Sau poate e mai senzațional și ușor de pronunțat BMW??? Alte mărci de autoturisme nu sunt surprinse de radar????

 • TaraLuiPapuraVoda spune:

  @Ele daca era asa, ar fi murit printre primii :))

570 X 90 CAPRA 3