SMART KIDS 930X122

a1

Un șofer de BMW s-a crezut pilot de curse pe A1. Mergea cu peste 200km/h

Un șofer de BMW s-a crezut pilot de raliu pe Autostrada A1. Acesta a fost surprins de aparatul RADAR conducând cu peste 220 km/h pe sensul de mers către Pitești.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

S-a întâmplat marți, 14 noiembrie. Șoferul grăbit era un vâlcean.

Pentru că a călcat pedala de accelerație mai mult decât trebuia, bărbatul a rămas pieton pentru 120 de zile și a primit o amendă de 1.305 de lei.

Citiți și: Breaking: Vedetă cu bolid de lux, Porsche 911, prinsă cu 236 km/h pe Autostradă

IPJ Argeș precizează: 

În cursul zilei de 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi- Autostrada A1 București – Rm. Vâlcea, au depistat, pe sensul de mers către Pitești, un bărbat de 30 de ani, din Rm. Vâlcea, județul Vâlcea, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 221 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • John spune:

    Ăștia de curse sunt prinși de Fratila mălai mare de la noi daici de la paduroiu ca el da cu pistolu și noaptea e meseriaș rau. Dacă era domnișoară ii cerea număru de telefon ca are casti.El asa are obiceiu ca am văzut ca face și sala și e prof de fitnnes. Ce sa mai politia asta rutiera ne scapă de toți hoți vitezomani și trăim mai bine. Mărine tu ești salvatoru 😹😇

  • Ele spune:

    john, bine că nu doare prostia că altfel numai pe jos stăteai.

  • Carbone spune:

    Bine, bine dar ce facem cu loganarii care nu au loc pe o bandă și nici nu depășesc 30 km/h pe autostrada că evită orice pericol?????? Rutiera nu se ocupă și de acești imbecili???? Sau poate e mai senzațional și ușor de pronunțat BMW??? Alte mărci de autoturisme nu sunt surprinse de radar????

  • TaraLuiPapuraVoda spune:

    @Ele daca era asa, ar fi murit printre primii :))

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3