930X122 MAIA

accident

UN ȘOFER PUBLITRANS A BĂGAT ÎN SPITAL O FEMEIE CARE TRAVERSA PE „ZEBRĂ”

Un șofer Publitrans a băgat în spital o femeie care traversa pe „zebră”. În Pitești au loc tot mai multe accidente rutiere în care victime sunt pietoni care traversează strada regulamentar.

Citiți și: Argeș: Un tractor a lovit un pieton

Cel mai recent accident de acest fel s-a produs astăzi, în jurul orei 14, pe strada Exercițiu. Vinovat este șoferul unui autobuz Publitrans, un piteștean de 49 de ani.

O piteșteancă de 47 de ani care traversa regulamentar strada, pe marcajul pietonal, a fost lovită de un autobuz de pe linia 2B (Trivale – Arpechim), care circula dinspre cartierul Traian către Războieni, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Accident în Găvana, lângă Profi! Un taxi implicat!

Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral și un hematom occipital și acuza dureri la mâna dreaptă. A primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj de ambulanță și ulterior a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Polițiștii rutieri i-au făcut șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Până la finalizarea anchetei, șoferului Publitrans i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Amănunte și despre alte accidente din Pitești în care pietonii au fost loviți pe „zebră”, AICI. (Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3