930×122 CAPRA 5

accident

UN ȘOFER PUBLITRANS A BĂGAT ÎN SPITAL O FEMEIE CARE TRAVERSA PE „ZEBRĂ”

Un șofer Publitrans a băgat în spital o femeie care traversa pe „zebră”. În Pitești au loc tot mai multe accidente rutiere în care victime sunt pietoni care traversează strada regulamentar.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Cel mai recent accident de acest fel s-a produs astăzi, în jurul orei 14, pe strada Exercițiu. Vinovat este șoferul unui autobuz Publitrans, un piteștean de 49 de ani.

O piteșteancă de 47 de ani care traversa regulamentar strada, pe marcajul pietonal, a fost lovită de un autobuz de pe linia 2B (Trivale – Arpechim), care circula dinspre cartierul Traian către Războieni, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral și un hematom occipital și acuza dureri la mâna dreaptă. A primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj de ambulanță și ulterior a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Polițiștii rutieri i-au făcut șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Până la finalizarea anchetei, șoferului Publitrans i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Amănunte și despre alte accidente din Pitești în care pietonii au fost loviți pe „zebră”, AICI. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90