EcoMoto 930×122

angajare

Un spital important din Argeș angajează

Un spital important din Argeș angajează

Citiți și: Anunț de angajare! Ce se caută, ce se oferă

Spitalul Orășenesc „Regele Carol I”, Costești, județul Argeș, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de infirmieră (3 posturi).

Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Citiți și: Primăria Pitești angajează!

12 mai 2023, ora 16.00 este data limită pentru depunerea dosarelor.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Spitalul Orășenesc „Regele Carol I”, Costești, Str. Industriei nr. 19, județul Argeș, telefon: 0248/673.550, interior 18, e-mail: spitalcostesti@yahoo.com

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    În ce țară trăiți stimabililor de la e.pitești? Posturile sunt deja atribuite!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3