Donaris 930 x 122

mioveni

Un Spital special din Argeș angajează!

Un Spital special din Argeș angajează!

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În conformitate cu prevederile Legii nr. 145/2019 privind Statutul polițiștilor de penitenciare, cu modificările și completările ulterioare și Ordinului ministrului sănătății nr. 166/2023, Penitenciarul – Spital Mioveni organizează concurs, din sursă externă, pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor posturi vacante de execuție – medic.

Posturile sunt cu normă întreagă, 7 ore/zi, din cadrul Penitenciarului – Spital Mioveni.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Este vorba, pe de-o parte, despre 3 posturi cu normă întreagă de medic specialist/primar confirmat în specialitatea medicină generală/medicină de familie în cadrul Cabinetului medical.

De asemenea, sunt scoase la concurs:

Un Spital special din Argeș angajează!

1 post cu normă întreagă de medic specialist/primar confirmat în specialitatea medicină generală/medicină de familie -(coordonator unități arondate) – postul este prevăzut în cadrul compartimentului Ambulatoriu integrat;

1 post cu normă întreagă de medic specialist/primar confirmat în specialitatea medicină generală/medicină de familie (îngrijiri paliative) – postul este prevăzut în cadrul compartimentului Îngrijiri paliative și necesită atestat de studii complementare în Îngrijiri paliative.

La concurs pot participa persoanele care nu au calitatea de polițist de penitenciare.

Pentru posturile de medic specialist/primar se pot prezenta la concurs medici specialiști și medici primari, confirmați în specialitatea postului scos la concurs.

Candidații se pot înscrie pentru un singur post din anunț.

Data limită de înscriere la concurs este 19.09.2023, ora 15:00.

Informații suplimentare se pot obține de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului-Spital Mioveni, telefonic 0248.260.560 – interior 242/241/236 și pe site-ul Penitenciarului-Spital Mioveni și al Administrației Naționale a Penitenciarelor – anp.gov.ro – Carieră – Concursuri funcții execuție – Concursuri în curs de derulare.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90