EcoMoto 930×122

blocați în noroi

Un SUV Porsche Cayenne de peste 100 mii €, mai slab ca un Duster!

Un SUV Porsche Cayenne de peste 100 mii €, mai slab ca un Duster!

Citiți și: Lovitură dură! Ce se întâmplă cu minivacanța de 1 Mai și Paște

În a doua zi de Paște, o familie întreagă, doi adulți și trei copii, a rămas blocată cu mașina în noroi pe un drum forestier din județul Buzău. La fața locului au intervenit jandarmi și pompieri care au reușit să scoată din noroi bolidul de lux, un Porsche Cayenne, potrivit Digi24.ro.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Familia a vizitat mai multe obiective turistice din Buzău și se îndrepta spre casă, în București.

Conform Jandarmeriei Române, se pare că, deși traseul indicat de aplicația de navigație a fost respectat, autoturismul nu a mai putut înainta, existând pericolul de a rămâne în sălbăticie după lăsarea întunericului. Astfel, oamenii au sunat la 112.

La locul incidentului au intervenit mai mulți jandarmi, pompieri, dar și reprezentanți de la primărie, care au reușit sa scoată mașina din noroi. Din fericire membrii familiei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar după remedierea situației aceștia și-au continuat drumul în siguranță.

„Pentru a evita astfel de situații, vă recomandăm să vă informați cu privire la prognoza meteo, să nu vă aventurați pe trasee turistice fără echipament adecvat, să țineti cont de starea drumului pe care urmează să-l parcurgeți iar în cazul apariției unor situații de dificultate să solicitați ajutorul prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112”, a recomandat Jandarmeria.

Foto: Facebook Jandarmerie Română

Eco moto 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Eu spune:

    fara vehicul echipat corespunzător și abilități specifice,nu ai nicio șansă de la Duster până la ce vrei tu….. Bentley, audi, Porsche, BMW

  • Sorin spune:

    Masini toate terenurile vs 4×4 nu e acelasi lucru masina grea rotile late jante de asfalt anvelope umflate bine pt viteza sofer de autostrada daca nu am vedea asta clar nu am face diferenta la echipare.

  • R spune:

    Mașina, oricare ar fi ea, nu se adaptează singura la condițiile de drum deci comparația între mărci este inutilă in acest caz. La noi majoritatea șoferilor sunt , așa-zișii, ” floaster- vară” adică de asfalt și vară. Aceștia ,când dau de alte condiții nu știu să se adaptez la condițiile de drum.

  • Alin spune:

    Duster 🙂 bun la ce , cât mergi cu el pe noroaie toată ziua să fim serioși 95 la sută din km făcuți sunt pe asfalt așa că nici nu are rost să facem comparația făcută în articol , Cayanne este mult peste Duster din orice parte ne uităm

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3