Donaris 930 x 122

gest extrem

Un tânăr tătic a intrat intenționat într-un tren și a transmis LIVE pe Facebook!

Un tânăr tătic a intrat intenționat într-un tren și a transmis LIVE pe Facebook!

Citiți și: Argeș: Mașină acroșată de tren

Un bărbat, în vârstă de 27 ani, din Lugoj, a transmis Live pe Facebook momentul în care a intrat cu mașina în fața unui tren.

Tânărul, care părea că le are pe toate, fiind căsătorit și având o fetiță de câteva luni, a intrat cu mașina intenționat pe calea ferată, în fața trenului.

Când locomotiva s-a apropiat, lugojeanul a călcat pedala de accelerație și mașina pe care o conducea a fost lovită din plin.

Mecanicul trenului nu a mai putut opri pentru a-l evita.

Deși impactul a fost puternic, bărbatul a supraviețuit.

Acesta se află în comă la spital.

Apropiații sunt șocați și spun că tânărul a fost cu câteva minute înainte într-un bar, însă nu a consumat băuturi alcoolice.

Poliţiştii au deschis o anchetă și încearcă să afle ce l-a determinat pe bărbat să facă teribilul gest.

Un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe strada Smârdan din municipiul Lugoj, înspre strada Vicențiu Babeș, iar la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată a intrat în coliziune cu un tren de marfă, condus de un bărbat de 57 de ani, care circula pe ruta Arad – Brad.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto. 

Mecanicul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier„, se arată într-o informare a Poliţiei.

Sursă: antena3.ro

Foto: antena3.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570×90 MAIA