930×122 CAPRA 5

agro argeș

Unic în Argeș și regiune!

Unic în Argeș și regiune! Magazinul unde găsești tot ce vrei la prețuri imbatabile

Citiți și: Mega eveniment! Așa ceva nu s-a mai întâmplat de ani de zile!

Deschis în urmă cu aproximativ o săptămână, Agro Argeș a adus un suflu nou în județ, dar și în întreaga regiune.

Inaugurarea magazinului a fost salutată atât de autoritățile locale, cât și de mediul de afaceri și de clienți, în mod special.

Informații și imagini de la deschidere, AICI.

Un concept nou!

Este un nou concept, aducem servicii pentru toți fermierii, piese de schimb, pe stoc avem aproape 11 mii de repere”, a spus managerul Agro Argeș, Nicu Ciobanu.

Magazinul este destinat tuturor oamenilor harnici din Argeș și nu numai. Aici, orice fermier, nu contează cât de mică sau mare are afacerea, poate găsi absolut orice are nevoie.

Tot ce aveți nevoie!

Utilaje și piese de schimb pentru ele, mașini agricole, dispozitive, echipamente, unelte de grădinărit, vopseluri și tot ce trebuie pentru tractoare, haine și încălțăminte specifice, până și jucării tot din gama agricolă – sunt câteva dintre produsele disponibile la Agro Argeș.

 

Primiți consultanță!

Iar, în cazul în care nu găsiți ce aveți nevoie, puteți da comandă. Va ajunge în doar 24 de ore lucrătoare la magazinul din Albota.

În plus, aveți parte de consultanță. Astfel, pe lângă produsele de cea mai înaltă calitate, veți primi sfaturi de la specialiști în cazul în care doriți să faceți un împrumut pentru achiziționarea unui tractor sau a altui utilaj.

Detalii aveți și pe pagina de Facebook Agro Argeș sau la numărul de telefon 0746 593 554.

Sediul firmei este în Albota, pe DN65, nr 425F.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90