SMART KIDS 930X122

uniforme polițiști

Uniformele polițiștilor de 9.600.000 € sunt gata. „Și un agent de pază are ținută mai frumoasă!”

Primele articole ale noii uniforme de poliție sunt gata.

Citiți și: Polițiștii români se transformă în agenți americani, datorită noilor uniforme

Acestea au fost primite de absolvenții promoției 2022 ai Academiei de Poliție, anunță Sindicatul Polițiștilor – Sidepol.

Noua uniformă formată din pulover de serviciu, bluzon, scurta de serviciu, sunt însă o adevărată dezamăgire, deoarece nu e altceva decât o schimbare de culori și design.

Citiți și: Secretomanie totală. Licitații de milioane de euro pentru noile uniforme ale polițiștilor

„Lipsa consultărilor și a dialogului își spune cuvântul”, scrie Sindicatul Polițiștilor – Sidepol pe pagina oficială de Facebook.

1. Puloverul de serviciu – acesta seamănă sau chiar am putea spune că este identic cu polarul purtat de jandarmi.

2. Bluzonul

3. Scurta de serviciu – care nu diferă prea mult de bluzon, la prima vedere, are gluga și sisteme de prindere de altă culoare pentru accesorii.

Vă reamintim că, aceste noi uniforme de poliție costă aproximativ 9.579.169,5 de euro, potrivit contractelor de achiziție. Subiectul pe larg, AICI: Polițiștii își iau uniforme în valoare de 9.600.000 €.

Imaginile cu noile articole vestimentare ale polițiștilor postate de Sidepol pe Facebook au stârnit un val de reacții din partea oamenilor de rând, dar și din partea agenților.

„Pot să vin și în treningul meu de acasă, nu trebuie să dau 5000 lei pe al lor”, este comentariul unui utilizator.

Un altul spune: „Trist, fără cuvinte. Și un agent de pază are ținută mai frumoasă!”

„Bătaie de joc. Râdem, glumim, comentăm, dar când o să mă gândesc că o să port așa ceva… Și îmi mai și oprește banii pentru asemenea articole… Oare cei din minister nu își dau seama că o să râdă toți de așa ceva. Au ajuns să aibă uniforme mai bune și Albania, ca să nu mai vorbim de dotare.”

„Ce respect să impui cu așa uniformă? Mai bine luau ceva de la second-hand. Felicitări liderilor de sindicat pentru implicare si celor ce vor purta aceste salopete de șantier.”

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

6 comentarii

  • Maria spune:

    Cum era proverbul : omul face haina, nu haina pe om ?
    ( stg sus și dr jos, mie chiar îmi plac, fără verdele acela)

  • zugravu spune:

    „Verdele” acela este galben. Are rolul de a-l face vizibil pe agentul care sare in fata masinii, cu pieptul gol, pentru a-l opri pe infractorul care fuge de politie.
    Domnilor politisti, uniforma mea este mai urata decat a dumneavoastra si nu ma vait. Si mai sunt si alte tari care au uniforma urata. Oricum, o purtati pana la 45-48 de ani, dupa care va imbracati in ce vreti. Daca aia de paznic e mai frumoasa, duceti-va paznici, sa fiti mai bine imbracati. Si lumea nu rade de cum sunteti imbracati, rade de alte alea, nu spun, ca va iese de un ultraj.

  • Agentul spune:

    Daca numele este reprezentativ meseriei cred ca iei mai mult in mana decat iau eu ca agent cu „peptu’ gol” (seful ia cat noi împreună dar asta e altă discuție)
    Verdele ala galben era pana acum gri argintiu si ma scotea in evidență perfect fara sa fiu confundat cu baiatul de la peco.
    Uniformele cerute de noi trebuiau sa fie flexibile și ușoare, nu trening „mișto de nailon” marca buma.
    Încălțămintea trebuia sa mă protejeze, sa fie tactică, nu să fie luată de la chinezi, marca abibas.
    Per total eu port cacatul care mi-l da statul ca sunt obligat prin lege, păcat de banii tăi, ca din taxele si impozitele tale este cumpărat căcatul.

  • Comisar spune:

    Foarte moderne! ✋😀
    Ținutele de sorginte sovietică, a milițienilor, doar celor cu gândire retrogradă le place.

  • Marius spune:

    Sunteti pusi in fata faptului implinit dar sindicatul ar trebui sa arate ce inseamna o forta sindicala.nu purtati asa ceva si gata.ce o sa faca ministrul habarnist,o sa va concedieze pe toti la nivel national ?

  • Vasile spune:

    La talpa de jos fac uniforme de tot râsul, dar sa le arate si pe ale lor celor cu grade de le cad umerii sa vedeti diferenta de calitate si cat mai importante!
    Acesti incompetenți de la vârful instituție ar trebui să dispară cu toții!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90