930×122 CAPRA 5

ted shoes

UNTOLD 2021. S-a stabilit data pentru cel mai mare festival de muzică din România

UNTOLD 2021, cel mai mare festival de muzică electronică din România şi Europa are loc în perioada 9 – 12 septembrie, la Cluj. Ajuns la cea de-a şasea ediţie, Untold promite o revenire în forţă, după un an de pauză cauzată de pandemie.

Citiți și: Totul la jumătate de preț! Oamenii cumpără în neștire!

Timp de patru zile şi patru nopţi, artişti renumiţi vor mixa şi cânta pe scena din Cluj-Napoca. Rezervările au început deja, pe site-ul oficial untold.com (recomandat), dar pot fi efectuate şi prin terţe companii care se ocupă cu vânzarea biletelor pentru concert.

La precedenta ediţie, primele două seturi de bilete s-au epuizat în 3, respectiv 10 minute!

Citiți și: Gratis la Untold sau Neversea pentru elevii cu 10 la BAC

Dacă în ceea ce priveşte rezervările graba e mare, mai ales acum, când oamenii au o mare poftă pentru mega show-urile cu prezenţă LIVE, cu ţinutele este timp suficient pentru a vă asorta meticulos hainele şi încălţămintea.

Având în vedere că festivalul se desfăşoară în luna septembrie a acestui an, producătorii de încălţăminte recomandă fie ghete, fie sandale cu talpă groasă.

De unde îţi cumperi încălţăminte pentru ţinutele de festival

Producătorul autohton Ted Shoes a lansat deja „gama” de încălţăminte pentru UNTOLD 2021.

AICI găsiţi mai multe modele de ghete de damă cu un design provocator. Talpa plată, deşi groasă, este foarte uşoară, iar calapodul confortabil. Din aceste motive, ghetele de la Ted Shoes sunt foarte practice şi iubite.

 

 

Vrei ceva şi mai lejer? Tot de la Ted Shoes îţi poţi achiziţiona sandale de damă din piele naturală, inspirate de arta şi istoria medievală.

 

 

Oferta, cu mari reduceri în această perioadă, AICI.

 

 

Despre Ted Shoes

Ted Shoes a achiziţionat brandul internaţional Gregorio Rizo în anul 2018. Toate produsele sunt fabricate din piele naturală 100%. Deţine propria reţea de magazine şi, cel mai important, propria fabrică de pantofi unde se produc aceste modele de calitate.

(Foto principal – pagina oficială UNTOLD)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90