Donaris 930 x 122

bani

Unul dintre cele mai bune locuri de muncă remote din România. Primești 1000 de euro net și zile libere suplimentare

Un job la mare căutare în zilele noastre este cel bine plătit, remote de cele mai multe ori și cu multiple beneficii. Ei bine, dacă ai studii superioare, preferabil în domeniul economic, bune cunoştinţe privind Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), ştii contabilitate financiară şi managerială, raportare şi analiză financiară, piaţă de capital, pieţe financiar-bancare şi sistemul SAP, poţi aplica pentru un post de reporting specialist.

Citiți și: Atenție! Interzis la școală!

Un loc de muncă dorit de mulți români

Un angajat pe poziţia de reporting specialist câştigă un salariu cuprins între 700 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Citiți și: Ce se întâmplă cu voucherele educaționale de 500 de lei. Ce trebuie să facă părinții

„Joburile din domeniul financiar atrag lunar peste 80.000 de aplicări pe BestJobs, situându-se în top trei al preferinţelor candidaţilor. Şi oferta de joburi răspunde fidel, iar unul dintre ele este cel de reporting specialist. Pentru acest rol sunt necesare studii superioare, preferabil în domeniul economic, bune cunoştinţe privind Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), contabilitate financiară şi managerială, raportare şi analiză financiară, piaţă de capital, pieţe financiar-bancare, cunoaşterea sistemului SAP sau a unora similare, inclusiv interacţiunea cu un astfel de sistem. Oferta de joburi este mare în centrele urbane, iar salariul poate ajunge până la 700 – 1.000 de euro”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

În plus, poţi să ai beneficii extrasalariale şi bonusuri precum posibilitatea de a lucra remote, tichete de masă, abonament la o clinică privată de sănătate, zile libere suplimentare şi prime de sărbători!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3