930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT CU TAXI ÎN PITEȘTI

UPDATE: Accident cu taxi în Pitești. În urma accidentului, taximetristul a fost rănit (traumatism la cap) și transportat la spital, ne informează Poliția Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Accidentul s-a produs după ce taximetristul (un piteștean de 45 de ani), care conducea dinspre strada Victoriei către strada Maternității, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism Seat (la volanul căruia se afla un piteștean de 53 de ani). În taxi nu era niciun client.

La rândul său, șoferul Seat-ului (care a suferit un atac de panică din cauza accidentului) nu le-ar fi acordat prioritate unor pietoni care traversau strada regulamentar.

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

Prin urmare, conform Poliției Argeș, ambilor șoferi li se vor reține permisele de conducere. De asemenea, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme, dintre care un taxi, s-a produs în urmă cu puține minute pe strada Victoriei din zona centrală a municipiului Pitești, lângă magazinul eMAG. O persoană ar fi rănită, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului a fost trimis un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90