NOR CURIER 930X122

accident pitesti

UPDATE: ACCIDENT ÎN BENZINĂRIE. ŞOFERUL A FUGIT DE LA LOCUL EVENIMENTULUI

UPDATE: Potrivit datelor furnizate de IPJ Argeş, şoferul a părăsit locul evenimentului soldat cu pagube materiale până la sosirea echipajelor de poliţie. „Conform Codului Rutier, dacă nu se prezintă la Poliţie pentru a declara evenimentul, i se suspendă dreptul de a conduce vehicule pentru o perioadă de 30 de zile”, ne-a precizat Florin Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş.

Citiți și: Accident cu două autoturisme în Pitești. O persoană are nevoie de ajutor

Un şofer care circula azi noapte prin Piteşti a văzut moartea cu ochii. În jurul orei 1, aflat la volanul unui BMW, a intrat cu maşina în butelia GPL de la benzinăria Mol din Frații Golești (gară). Impactul a fost unul destul de puternic, încât a declanşat airbag-urile.

Citiți și: Grav accident de circulație în Pitești. Om lovit de mașină

La locul intervenției s-au deplasat pompierii ISU Argeş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă și o ambulanţă SMURD. Din fericire, s-a constatat că nu sunt scurgeri de gaze şi nu au fost raportate victime.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3