EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN PITEȘTI

UPDATE: Accident în Pitești. Evenimentul rutier a avut loc după ce un piteștean de 19 ani care conducea un autoturism Opel nu s-a asigurat când a ieșit dintr-o parcare de reședință și nu i-a acordat prioritate de trecere unui șofer de 34 de ani din Bascov.

Citiți și: Accident cu pieton, în Pitești! Sunt implicate cinci autoturisme

Opelul a lovit a doua mașină, un Hyundai, conform Poliției Argeș. În urma impactului, bărbatul de 34 de ani a fost rănit ușor. A primit îngrijiri medicale după ce a acuzat dureri la coloana cervicală. A refuzat, însă, transportul la spital, transmite ISU.

Evenimentul, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Maternității din municipiul Pitești. O persoană ar fi rănită, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești

La locul accidentului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un altul cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Amintim că astăzi a avut loc un accident și în parcarea hipermarketului Kaufland Craiovei din Pitești. Amănunte, AICI.

Un eveniment rutier s-a produs tot astăzi și în comuna Mărăcineni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90