EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN PITEȘTI. FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ DUSĂ LA SPITAL

UPDATE: Accident în Pitești. Femeie însărcinată dusă la spital. Șoferița unuia dintre autoturismele implicate în accident, o piteșteancă de 32 de ani, a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență, precizează Poliția Argeș. Deși rănită ușor, măsura a fost luată pentru a nu-i fi pusă în pericol sarcina.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Conform sursei citate, accidentul s-a produs după ce un șofer în vârstă de 37 de ani, din comuna argeșeană Bârla, nu a respectat semnul ”cedează trecerea” în timp ce se deplasa pe strada Viilor. Mașina a intrat în coliziune cu autoturismul pe care piteșteanca îl conducea regulamentar dinspre strada Crinului. Polițiștii rutieri sosiți la fața locului au deschis pe numele șoferului vinovat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în urmă cu puțin timp în zona Crinului – Popa Șapcă din municipiul Pitești. Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Potrivit sursei citate, o șoferiță, care este însărcinată, ar fi rănită.

La fața locului intervin un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță și un altul de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, care asigură măsuri de prevenire și stingere. Vom reveni cu amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90