Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN RĂZBOIENI. COPIL DUS LA SPITAL

UPDATE: Accident în Războieni. Copil dus la spital. Băiețelul a fost lovit de un autoturism Ford, condus de un piteștean în vârstă de 60 de ani, care se deplasa dinspre piața agroalimentară din Războieni către sensul giratoriu din același cartier.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

În timp ce autoturismul a trecut pe lângă un autobuz staționat, copilul ar fi scăpat de sub supravegherea mamei sale și ar fi sărit în fața mașinii, informează Poliția Argeș. Copilul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie.

Cu puține minute în urmă, un băiețel de 4 ani, pieton, a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism cranio-facial după ce a fost accidentat de un autoturism în cartierul piteștean Războieni. Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

La fața locului intervin un echipaj cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un altul de prim ajutor. Vom reveni cu amănunte.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90