EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ACCIDENT. PIETON RĂNIT

UPDATE: Accident. Pieton rănit. Conform Poliției Argeș, accidentul s-a produs după ce o șoferiță (în vârstă de 46 de ani, din Pitești), în timp ce se deplasa dinspre Curtea de Argeș către Pitești, nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers. Autoturismul pe care îl conducea, o Skoda, a lovit mașina din față, un Golf, mașină condusă de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Curtea de Argeș.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

În urma impactului, Golf-ul a accidentat o femeie de 47 de ani, din comuna Bascov, care traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni.

Șoferița autoturismului Skoda și femeia care traversa au fost rănite ușor. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Poliția Argeș informează că un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe DN 7C, la intersecția cu comuna argeșeană Budeasa.

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate două autoturisme. De asemenea, un pieton ar fi rănit. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3