930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT SPECTACULOS ÎN PITEȘTI

UPDATE: Accident spectaculos în Pitești. Un bărbat de 44 de ani, din Pitești, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers cu spatele la ieșirea din parcarea unui magazin și a lovit un autoturism care circula dinspre Centru către Bascov, autoturism la volanul căruia se afla un piteștean de 31 de ani. 

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

În urma impactului, a doua mașină a fost răsturnată și a avariat un al treilea autoturism, care era parcat (și în care nu se afla nicio persoană).

Poliția a stabilit că șoferul primului autoturism se afla sub influența alcoolului (sub limita de 0,40 mg/l). Bărbatul a fost amendat. De asemenea, șoferului i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile. Evenimentul rutier a fost protocolat ca tamponare.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

Un accident rutier în care ar fi implicate trei autoturisme s-a produs cu puțin timp în urmă pe strada Negru Vodă, în zona de nord a Piteștiului.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu o autospecială de intervenție, un altul SMURD și o ambulanță. Cel puțin deocamdată, nu sunt informații despre posibile victime.

Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3