Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT, TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE: Accident, trimisă Descarcerarea. Potrivit Poliției Argeș, accidentul s-a produs după ce o șoferiță, Mariana C. (în vârstă de 55 de ani, din orașul Costești), în timp ce conducea un autoturism Opel Corsa pe DN 65A Costești – Alexandria, ar fi virat la stânga fără să se asigure și a intrat cu mașina într-un autoturism BMW (condus de Nicolae O., de 60 de ani, din orașul Ștefănești).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Autoturismele s-au ciocnit. În urma impactului, Opel-ul a intrat în șanț, iar BMW-ul, într-un copac.

Șoferița din Costești a fost rănită și transportată la spital pentru îngrijiri. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute în orașul argeșean Costești, la ieșirea spre Alexandria. În accident ar fi fost implicate două autoturisme, transmite Poliția Argeș.

Un autoturism ar fi virat la stânga, iar un al doilea s-ar fi angajat în depășire. Mașina care depășea, un BMW, ar fi lovit, în plin, un copac. Ambele autoturisme se îndreptau către Alexandria (județul Teleorman).

Totodată, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o persoană ar fi încarcerată.

La fața locului au fost trimise echipaje cu o autospecială cu modul de descarcerare, cu ambulanță SMURD și cu ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3