NOR CURIER 930X122

dispărut

UPDATE: ADOLESCENT DIN MIOVENI, DAT DISPĂRUT

UPDATE: Adolescent din Mioveni, dat dispărut. Poliția Argeș informează că adolescentul a revenit la domiciliu. ”Nu a fost victima vreunei infracțiuni.”, precizează sursa citată.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

În data de 29 iunie 2018, Mihai Robert Miu, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din orașul Mioveni, județul Argeș, fără a mai reveni.

Potrivit Poliției Argeș, semnalmentele tânărului sunt: înălţime 1,60 m, constituţie atletică, păr șaten, ochi căprui, nas proeminent, gura dreaptă.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Cel mai probabil, în ziua în care a plecat de acasă, adolescentul purta: tricou de culoare închisă cu o bandă albă în partea inferioară, jachetă de fâș negru cu portocaliu, pantaloni tip blugi, negri cu tăieturi în zona genunchilor, adidași tip gheată, negri.

”Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția l orașului Mioveni, telefon 0248.261.499.”, transmite Poliția Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3