930 x122 grota rece

băut

UPDATE: BĂRBATUL URMĂRIT DE POLIȚIȘTI ÎN TIMP CE GONEA FĂRĂ PERMIS A FOST REȚINUT

UPDATE: Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine  fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Azi dimineață, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni.

S-a întâmplat după ce șoferul fusese depistat de aparatul radar conducând cu viteză excesivă.

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

„Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea acestuia, autoturismul pe care îl conducea fiind blocat la scurt timp. Șoferul, un bărbat de 52 de ani din București, a fost prins de polițiști, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără drept a unui vehicul. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90