New Profesional Consult 930 x 122

accident

(UPDATE) CE GREȘEALĂ BANALĂ A FĂCUT PIETONUL ACCIDENTAT ÎN PRUNDU

(UPDATE ORA 13:45): Femeia accidentată, de 50 de ani, din orașul Ștefănești, ar fi traversat pe marcajul pietonal, însă „pe culoarea roșie a semaforului electric pentru pietoni”, anunță Biroul de presă al Poliției Județene. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

A fost acroșată de un autoturism condus de un piteștean de 46 de ani, care se deplasa pe direcția A1 către zona Centru Pitești.

„Femeia a fost transportată la o unitate medicală, fiind conștientă. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză urmând a fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, conform sursei citate. 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

(UPDATE ORA 10:42): Pieton accidentat în Prundu. „Victima, o femeie, este conștientă. Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru dirijarea traficului și efectuarea cât mai rapidă a cercetării”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Un pieton a fost accidentat cu puțin timp în urmă în cartierul piteștean Prundu.

Este vorba de o femeie, lovită de un autoturism. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3