Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: COPIL PRELUAT DE SMURD CU RĂNI LA CAP. DOI ADULȚI SUNT ȘI EI ÎN DRUM SPRE SPITAL

UPDATE: Este posibil ca ocupanţii să fie grav răniţi. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului, pentru dirijarea traficului și sprijinirea intervenției pompierilor.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

 

„Au fost extrase cele 3 victime, sunt preluate de SMURD, copilul de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, având traumatism la şold, plagă la nivelul capului. SMURD Piteşti a preluat un bărbat cu traumatism facial, traumatism toracic, iar SMURD Bradu, o femeie cu traumatisme la membrele inferioare şi la membrul superior drept”, precizează ISU Argeş.

Citiți și: Accident cu victimă! Impact între un scuter și un autoturism

Un accident rutier a avut loc luni, în jurul orei 15:15, în localitatea Drăganu. Un autoturism a ieșit în afara părții carosabile.

Este posibil ca trei persoane să fie rănite și captive în interior (doi  adulți și un copil, conștienți).

„Se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și 3 ambulanțe SMURD”, anunţă ISU Argeș.

Sursa foto interior: Facebook – Info Trafic Pitesti

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA