930X122 MAIA

briceag

UPDATE: COPIL ȘI FEMEIE, ATACAȚI ÎN PLINĂ STRADĂ ÎN PITEȘTI! TÂLHARUL, ARESTAT!

UPDATE (ORA 18): Tâlharul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Copil și femeie, atacați în plină stradă în Pitești! Tâlharul, reținut. Polițiștii piteșteni au reținut un minor de 17 ani, din Ploiești, bănuit de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în seara zilei de 20 ianuarie 2019, pe Calea Câmpulung, individul i-ar fi sustras un telefon mobil unui minor de 14 ani, din Pitești, și, pentru a-și asigura scăparea, ar fi amenințat victima cu un briceag.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Tâlharul a fost găsit la scurt timp de la comiterea faptei de către patrula de siguranță publică din Secția 1 de Poliție.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, care au mai stabilit că, în seara zilei de 16 ianuarie, în zona Expo-Parc din Ceair, același tânăr i-ar fi smuls în plină stradă unei piteștence geanta de umăr. Femeia are 51 de ani și a depus plângere la Poliție.

Individul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Tânărul se afla sub control judiciar, după ce pe 6 ianuarie 2019 ar fi furat pachete de țigări din câteva chioșcuri. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90