Donaris 930 x 122

accident

(UPDATE) CURTEA DE ARGEȘ: MAȘINĂ IZBITĂ DE UN CAP DE POD

(UPDATE ORA 15:20) „Un bărbat de 27 de ani din comuna Ludești, județul Dâmbovița, care se deplasa pe strada Rîmnicu Valcea din Curtea de Argeș (direcția spre Tigveni), nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Mașina a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreaptă, în sensul său de deplasare, după care a intrat în șantul de pe aceeași parte.

Conducătorul auto a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală cu diagnosticul prezumtiv de fracturi la picioare.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

Pasagera din față, o femeie de 25 de ani din comuna Tigveni, a fost transportată la o unitate medicală cu diagnosticul prezumtiv de traumatism toraco-lombar și contuzie cervicală”, precizează Biroul de presă al IJP Argeș.

Al treilea ocupant al mașinii, care se afla pe bancheta din spate, un minor de 17 ani, nu a suferit vătămări.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Un accident rutier a avut loc luni după-amiază în Curtea de Argeș. Un autoturism a intrat într-un cap de pod, după care a ajuns într-un șanț.

În mașină se aflau trei persoane. Toate sunt conștiente.

„Politiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș se află la fața locului pentru dirijarea traficului și efectuarea cât mai rapidă a cercetării”, informează Biroul de presă al IJP Argeș.

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90