930 x122 grota rece

accident

UPDATE/FOTO: ÎN CE STARE SUNT VICTIMELE ACCIDENTULUI DE LA MIHĂEȘTI

UPDATE: “Un bărbat de 69 de ani din Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73 dinspre Câmpulung către Pitești, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 35 de ani din Poienarii de Muscel.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

În urma impactului, conducătorul motocicletei și pasagerul său, un tânăr de 23 de ani tot din Poienarii de Muscel, au fost răniți și transportați la spital”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au efectuat cercetarea la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

UPDATE: Ulterior, și femeia în vârstă de 72 de ani a fost transportată la spital.

UPDATE: În total, patru persoane au fost implicate în accident. Două se aflau pe motocicletă, iar alte două, în autoturism.

„Cei doi de pe motocicletă, bărbați, au fost găsiți conștienți. Unul, în vârstă de 35 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD TIM cu suspiciune de fractură la mâna stângă și escoriații, iar celălalt a fost preluat de echipajul SAJ. Aceștia sunt transportați la spital”, precizează ISU Argeș.

Celelalte două persoane, un bărbat monitorizat la fața locului și o femeie de aproximativ 60 de ani care prezintă atac de panică și este asistată medical la fața locului de echipajul SMURD B2, au refuzat transportul la spital.

UPDATE: Accidentul a avut loc în zona Popasului Mihăești. Cel mai probabil, este vorba de două persoane inconștiente și încă una cu atac de panică. De la ISU intervin un echipaj cu o autospecială și două echipaje SMURD (TIM și B2).

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș intervine la această oră pe DN 73, în Mihăești, acolo unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90