Donaris 930 x 122

accident

(UPDATE/FOTO) UN TIR ȘI UN AUTOTURISM S-AU IZBIT PE DN7

(UPDATE ORA 15:30) „Un bărbat de 39 de ani din București care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Pitești către Valcea, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător. A pierdut controlul volanului și a pătruns cu mașina pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 49 de ani din Pitești.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, care a fost preluat de echipajele medicale și transportat la spital.

Politiștii Serviciului Rutier Argeș au făcut cercetarea la fața locului și au asigurat fluidizarea traficului”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.  

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

(UPDATE ORA 13) „În urma accidentului a rezultat o singură victimă, șoferul autoturismului (38 de ani), conștient, stabil hemodinamic, găsit neîncarcerat. Până la sosirea echipajelor de pompieri, un echipaj al SAJ Vâlcea i-a acordat îngrijiri medicale”, precizează ISU Argeș.

Un accident rutier a avut loc cu puțin timp în urmă pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei argeșene Morărești (satul Dedulești), unde un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR.

Potrivit primelor informații, în urma impactului ar fi rezultat o victimă, posibil încarcerată.

„La fața locului acționează un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD (TIM și B2)”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90