New Profesional Consult 930 x 122

biciclist accidentat

UPDATE: ÎNCĂ UN BICICLIST ACCIDENTAT ÎN PRIMA ZI DE RELAXARE

UPDATE: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că o conducătoare auto, de 41 de ani, din același municipiu, pătrunzând pe strada 1 Decembrie 1918 dintr-o stradă secundară, ar fi acrosat un biciclist de 68 de ani, dezechilibrându-l. Bărbatul a fost rănit ușor, echipajul medical stabilind ca diagnostic preliminar TCF și contuzie genunchi”, precizează Biroul de presă al IPJ Argeș.

Citiți și: Argeș. Pericol de explozie! A intrat cu mașina în țeava de gaze

După ce, în urmă cu puțin timp, un biciclist din Hârsești a murit în urma unui accident rutier produs pe DJ 679, un alt bărbat care mergea pe bicicletă a fost accidentat în prima zi de relaxare a restricțiilor de circulație.

De data aceasta, s-a întâmplat în municipiul Curtea de Argeș.

Citiți și: Să nu faceți ca ea! Gestul pentru care o tânără argeșeancă a fost reținută

„Accidentul rutier a avut loc pe strada 1 Decembrie 1918.  Victima este un biciclist. Omul este conștient. Intervine echipajul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș”, precizează ISU Argeș.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA