New Profesional Consult 930 x 122

casa

UPDATE: INCENDIU ÎN BUDEASA

(UPDATE ORA 14:40): Incendiul, care a fost stins, a izbucnit de la arderea vegetației uscate din apropierea casei. Au mai ars și elemente de construcție ale planșeului. Proprietara, de 72 de ani, a suferit un atac de panică. A primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, dar a refuzat să fie transportată la spital. 

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

(UPDATE ORA 11): Incendiu în Budeasa. Arde acoperișul unei case bătrânești pe aproximativ 45 de mp.

Incendiu acum în Budeasa. Pompierii argeșeni intervin la această oră în satul Budeasa Mică din comuna Budeasa pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, situată în zona bisericii din localitate.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, la fața locului acționează echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă.

A fost trimis și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3