NOR CURIER 930X122

craiovei

UPDATE: INCENDIU LA CASĂ ÎN PITEȘTI

UPDATE: Incendiu la casă în Pitești. În total, la fața locului pentru lichidarea incendiului au intervenit echipaje cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și un altul cu o autospecială de intervenție de la înălțime.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

De asemenea, au fost solicitate și un echipaj cu ambulanță SMURD și alte două de primă intervenție și comandă de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Bradu. Au intervenit și ofițeri și subofițeri aflați în timpul lor liber, ne informează sublocotenentul Ionuț Tunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

„Incendiul se manifesta la mansardă și s-a propagat la acoperiș. A existat riscul să se extindă la fațada unui bloc din apropiere. Au ars mansarda și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 300 de mp”, precizează sursa citată.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

În casă se aflau o femeie și trei copii, care au ieșit singuri, la timp, din casă. Nu au fost victime. 

Pompierii piteșteni intervin la această oră pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă situată pe strada Cuza Vodă din cartierul Craiovei.

La fața locului acționează echipaje cu trei autospeciale cu apă și spumă și un altul cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3