930×122 CAPRA 5

hala

UPDATE: INCENDIU LA HALĂ, LÂNGĂ FOSTUL PIC

UPDATE 2: Conform ISU Argeș, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric la un compresor cu defecțiuni. 

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

UPDATE 1: Incendiu la hală, lângă fostul PIC. A ars hala (din panouri de tip sandwich) pe o suprafață de circa 100 de mp. Nimeni nu a fost rănit, precizează ISU Argeș, incendiul fiind localizat și lichidat.

Pe parcursul intervenției, pompierii au scos din hală în jur de 200 de litri de lacuri, diluanți și vopseluri. ”În momentul izbucnirii incendiului, în hală nu avea loc niciun proces tehnologic. Firma de prelucrare a lemnului este chiriașă în hala respectivă și se afla în proces de mutare”, mai transmite sursa citată. Cauza urmează să fie stabilită.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puține minute la o hală de prelucrare a lemnului situată vis-a-vis de fostul hipermarket PIC, pe DN 65B, în comuna Bradu. Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, la fața locului se deplasează echipaje de pompieri cu patru autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto interior: ISU Argeș)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90