Donaris 930 x 122

curtea de arges

UPDATE: INCENDIU VIOLENT

UPDATE: Incendiu violent. Incendiul, care a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, a fost stins după aproximativ o oră. Proprietarul, un bărbat de 82 de ani, a suferit un atac de panică și a primit îngriji medicale la fața locului. A refuzat să fie transportat la spital, informează Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș intervine în aceste momente cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD în municipiul Curtea de Argeș.

Potrivit ISU, un incendiu a izbucnit la o casă aflată pe strada Daniel Sterescu din municipiu. Incendiul se manifestă la acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 10 metri și la 2 anexe gospodărești. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90