NOR CURIER 930X122

brăduleț

UPDATE: INCENDIU VIOLENT ÎN ARGEȘ

UPDATE: Incendiu violent în Argeș. Acțiunea de stingere a durat aproximativ patru ore și jumătate. Potrivit ISU Argeș, au ars ”acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, aparatura electronică și electrocasnică și mobilier”.

Citiți și: Bebeluș în stare gravă! Elicopterul a aterizat la stadion

Incendiul a izbucnit din cauza unui ”coș de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic față de materialele combustibile”, transmite sursa citată.

Două autospeciale cu apă și spumă ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Brăduleț și Domnești (fiecare cu câte o autospecială) intervin pentru stingerea unui incendiu în comuna argeșeană Brăduleț.

Citiți și: Argeș: Gospodării în flăcări!

Conform ISU Argeș, inițial incendiul s-a manifestat la o anexă dintr-o gospodărie. Ulterior, însă, flăcările s-au extins și la o locuință.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați. Vom reveni cu amănunte. (Sorsă foto: ISU Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3