Donaris 930 x 122

coma

UPDATE: INCIDENT GRAV! FETIȚĂ DE 2 ANI, DECEDATĂ

UPDATE (ora 17.00): Incident grav! Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, medicii declarând decesul copilei. Fetița făcea parte dintr-o familie de rromi. 

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

UPDATE (ora 15.50): Potrivit Poliției Argeș, este vorba despre o fetiță din orașul Costești. Rudele acesteia au dus-o la Spitalul Costești după ce un corp de mobilă ar fi căzut peste ea. Poliția a deshis o anchetă. 

Totodată, potrivit ISU Argeș, nu a mai avut loc transferul copilei la Spitalul de Pediatrie. Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă se află la Spitalul Costești, aici unde efectuează manevrele de resuscitare, copila fiind în stop cardio – respirator. 

Citiți și: Copil nou-născut, luat de urgență cu elicopterul SMURD

Un copil de numai 2 ani de zile va fi transferat de la Spitalul din orașul Costești la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Pediatrie Pitești.

Potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, copilul este în comă după ce ar fi suferit mai multe traumatisme prin strivire.

Concret, ar fi căzut mobilă peste el. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3