930×122 CAPRA 5

auchan

UPDATE: MAȘINĂ RĂSTURNATĂ ÎN PARCAREA AUCHAN BRADU

UPDATE: Mașină răsturnată în parcarea Auchan Bradu. Au fost implicate două autoturisme: un Opel Zafira și un Chevrolet Aveo (mașina răsturnată).

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Biroul de presă al Poliției Argeș ne informează că șoferul autoturismului Opel (un bărbat de 35 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman) nu a acordat prioritate celuilalt autoturism, condus de un piteștean, de 21 de ani.

În urma impactului, Chevrolet-ul s-a răsturnat pe plafon. Șoferul mașinii răsturnate nu a pățit nimic, în timp ce șoferul vinovat din Alexandria a suferit escoriații, dar superficiale. A primit îngrijiri medicale la fața locului. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, precizează sursa citată.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

Un autoturism s-a răsturnat pe plafon, în urmă cu puțin timp, în parcarea hipermarketului Auchan Bradu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, autoturismul s-a răsturnat în urma impactului cu o altă mașină.

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială și un altul cu ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90