930×122 CAPRA 5

copil

UPDATE: MICUȚUL INTRAT ÎN COMĂ LA DENTIST A MURIT. CERCETĂRILE SE FAC ACUM PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ

(UPDATE ORA 20): Se fac cercetări pentru ucidere din culpă. „Referitor la cazul copilului transportat la spital în urma unei proceduri medicale stomatologice, având în vedere modificarea situației juridice, urmează a fi schimbată încadrarea juridică în cauză, noua încadrare fiind aceea de ucidere din culpă.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Totodată, precizam că încă de zilele trecute au fost luate toate măsurile pentru conservarea tuturor mijloacelor de probă, iar la momentul de față se așteaptă concluzii de natură tehnică, concluzii care vor fi trase în urma verificărilor Direcției de Sănătate Publică.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, precizează Poliția Argeș. 

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Durere cumplită pentru părinții copilului care luni seara a ajuns la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București în stare foarte gravă după o anestezie într-un cabinet dentar al Clinicii Teddy Care din Pitești. Micuțul a murit cu puțin timp în urmă.

Familia a fost martoră astăzi mai întâi la declararea morții cerebrale a băiețelului în vârstă de 4 ani și 8 luni.

Câteva ore mai târziu, medicii le-au dau cumplita veste: copilul a făcut stop cardiac şi nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare, declarându-se decesul.

De două zile micuțul se zbătea între viață și moarte la Reanimare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3