930 x122 grota rece

municipiul pitești

UPDATE: PERSOANE DISPĂRUTE, GĂSITE RAPID DE POLIȚIȘTII ARGEȘENI

(UPDATE ORA 11): Polițiștii argeșeni au clarificat aseară, în aproximativ o jumătate de oră de la momentul sesizărilor primite, situația a două persoane dispărute.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Prima dintre cele două sesizări a venit din partea unui bărbat din Suseni, care, în jurul orei 18:30, a anunțat Poliția Rociu că socrul său, în vârstă de 80 de ani, nu a mai revenit la domiciliu, după ce plecase cu animalele la păscut în dimineața aceleiași zile. 

În numai o jumătate de oră, după mobilizarea exemplară a polițiștilor și a cetățenilor din localitate, bătrânul a fost găsit pe raza comunei Rociu. Acesta nu a suferit vătămări.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

A doua sesizare, cea la care ePitești a făcut deja referire, a fost primită în jurul orei 23.

„La sediul Secției 2 de Poliție din Pitești s-a prezentat un bărbat de 44 de ani, din Pitești, care le-a relatat polițiștilor că sora acestuia, de 45 de ani, persoană cu probleme medicale, a plecat de la domiciliu în jurul orei 11, nu a mai putut fi contactată și nu a fost găsită de către membrii de familie.

Polițiștii Secției 2 s-au mobilizat pentru a o găsi, iar în baza investigațiilor femeia a fost dată în atenție pe raza municipiului Pitești, fiind găsită în jurul orei 23:30, în zona din centrul Piteștiului.

Din verificări s-a stabilit că femeia nu a suferit vătămări și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, precizează IPJ Argeș.

Un bărbat din Pitești a alertat aseară târziu Poliția, anunțând dispariția de la domiciliu a sorei sale, o femeie de 45 de ani.

Polițiștii Sectiei 2 – Găvana au pornit imediat în căutarea ei, iar în doar 30 de minute au găsit-o pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona Pavone.

Din fericire, era teafără și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit IPJ Argeș, femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Piteșteanca a fost dusă la Secție, unde o aștepta, îngrijorat, fratele său.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90