New Profesional Consult 930 x 122

accident

(UPDATE) PIETON ACCIDENTAT ÎN PITEȘTI. ÎN CE STARE E VICTIMA

(UPDATE ORA 22:05) „Din verificările preliminarii efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani din comuna Dobrești care conducea un autoturism pe bulevardul Frații Golești, din direcția intersecției cu strada Calea Craiovei spre bulevardul Petrochimiștilor, a acroșat o femeie de 58 de ani din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri, în urma investigațiilor stabilindu-se că aceasta are fractură la un picior și TCC minor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează Biroul de presă al Poliției Argeș. 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

(UPDATE ORA 21) Victima este o  femeie în vârstă, care a suferit politraumatisme.

„A primit îngrijiri medicale și este transportată la spital”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

(UPDATE ORA 20:45) Potrivit primelor informații, victima este conștientă.

Un accident rutier a avut loc vineri seara pe bulevardul Frații Golești din Pitești.

O femeie, pieton, a fost izbită de o mașină. Intervine un echipaj cu ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă (TIM). (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90