930 x122 grota rece

accident

(UPDATE) PIETON IZBIT DE UN AUTOBUZ ÎN TIMP CE TRAVERSA AIUREA

(UPDATE ORA 20:30) „Un bărbat de 49 de ani din Râmnicu Vâlcea, care conducea un autobuz pe DN 7, din direcția Pitești către Vâlcea, a accidentat un pieton, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure”, precizează IPJ Argeș. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Polițiștii rutieri au asigurat fluidizarea traficului în zonă și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

(UPDATE ORA 18:30) Victima accidentului rutier este un bărbat. „Bărbatul accidentat are 59 de ani.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

La momentul sosirii echipajului medical, bărbatul era conștient și cooperant și prezenta politraumatisme. A primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital”, informează ISU Argeș.

„Din primele informații, ar fi traversat drumul prin loc nepermis”, anunță Poliția Județeană.

Cealaltă persoană pentru care a intervenit SMURD este un alt bărbat, de 27 de ani, fiul victimei accidentului, care se afla acasă și căruia, în momentul primirii informației, i s-a făcut rău (atac de panică).

Un accident rutier a avut loc joi seara pe DN7, pe raza comunei Bascov (satul Prislopu Mic).

„Intervin două echipaje SMURD (de Terapie Intensivă Mobilă și B2)”, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3