930×122 CAPRA 5

tanar injunghiat exercitiu

Update/Pitești: Puștiul de 16 ani a ajuns după gratii, acuzat de tentativă de omor

UPDATE, 11 APRILIE, ORA 08:10, IPJ ARGEȘ TRANSMITE: 

„Minorul de 16 ani, din București, fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței, iar în baza probatoriului administrat până la acest moment, Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Citiți și: Puștanii implicați în conflictul de pe „Exercițiu” se apără între ei, ca să scape de pârnaie

Știrea inițială, 10 aprilie, ora 11:57 – Pitești: Puștanul care a înjunghiat cu cuțitul un băiat, reținut pentru tentativă de omor

IPJ Argeș, informație de ultimă oră în dosarul tinerilor implicați în scandal pe strada Exercițiu, ieri seară. Subiectul, pe larg, AICI.

„În temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor, și loviri sau alte violențe în care procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș și polițiștii Serviciului de Investiții Criminale Argeș desfășoară cercetări.

Toate persoanele implicate în starea conflictuală din seara zilei de 09 aprilie a.c. au fost identificate.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de un minor de 16 ani, din București, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, urmând să fie dispuse măsuri preventive.”

Vă reamintim, în timpul audierilor puștanii implicați ar fi încercat să inducă informația cum că nu se cunosc între ei, ca să ascundă motivele reale ale conflictului. Acesta are la bază certuri mai vechi, lucru constatat de oamenii legii.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90