New Profesional Consult 930 x 122

cod portocaliu

UPDATE: RUPERE DE NORI ÎN PITEȘTI. COPACI CĂZUȚI PE MAȘINI

UPDATE (ORA 20:45): Rupere de nori acum în Pitești. Copaci căzuți pe mașini. Încă un copac s-a prăbușit peste o mașină în cartierul piteștean Războieni, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Codul galben de vânt s-a transformat în cod portocaliu. Nordul Argeșului vizat

Municipiul Pitești se află la această oră sub cod portocaliu de tip nowcasting de furtună.

Din cauza vijeliei, un copac s-a prăbușit pe o mașină pe strada Plopilor, iar un altul pe un autoturism și pe firele unui stâlp de iluminat public de pe strada Aleea Stejarului, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Pompierii intervin pentru degajarea copacilor.

Citiți și: Video: Vremea rea s-a răzbunat în Argeş

Sub avertizare cod portocaliu se află și orașele Costești și Ștefănești și comunele Bascov, Poiana Lacului, Vedea, Bradu, Mărăcineni, Merișani, Moșoaia, Lunca Corbului, Albota, Budeasa, Cocu, Uda, Băbana, Săpata și Drăganu.

Administrația Națională de Meteorologie informează că se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 70 km/h, vijelie, grindină, descărcări electrice și averse care vor cumula 20…25 l/mp.

Codul portocaliu va expira la 18:30, conform sursei citate.

Amintim că meteorologii au emis avertizări de vreme rea pentru mai multe zone din țară, printre care și Argeșul. (Foto: Arhivă)

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441