930X122 MAIA

cod portocaliu

UPDATE: RUPERE DE NORI ÎN PITEȘTI. COPACI CĂZUȚI PE MAȘINI

UPDATE (ORA 20:45): Rupere de nori acum în Pitești. Copaci căzuți pe mașini. Încă un copac s-a prăbușit peste o mașină în cartierul piteștean Războieni, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Municipiul Pitești se află la această oră sub cod portocaliu de tip nowcasting de furtună.

Din cauza vijeliei, un copac s-a prăbușit pe o mașină pe strada Plopilor, iar un altul pe un autoturism și pe firele unui stâlp de iluminat public de pe strada Aleea Stejarului, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Pompierii intervin pentru degajarea copacilor.

Citiți și: Încă un accident! Un mastodont și un autoturism s-au ciocnit pe DN65, în Argeș

Sub avertizare cod portocaliu se află și orașele Costești și Ștefănești și comunele Bascov, Poiana Lacului, Vedea, Bradu, Mărăcineni, Merișani, Moșoaia, Lunca Corbului, Albota, Budeasa, Cocu, Uda, Băbana, Săpata și Drăganu.

Administrația Națională de Meteorologie informează că se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 70 km/h, vijelie, grindină, descărcări electrice și averse care vor cumula 20…25 l/mp.

Codul portocaliu va expira la 18:30, conform sursei citate.

Amintim că meteorologii au emis avertizări de vreme rea pentru mai multe zone din țară, printre care și Argeșul. (Foto: Arhivă)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90