930 x122 grota rece

accident

UPDATE: SOȚ ȘI SOȚIE, RĂNIȚI ÎN ACCIDENT. TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE: Soț și soție, răniți în accident. Trimisă Descarcerarea. La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș. Șoferul, un bărbat de 64 de ani, și pasagera din dreapta față (de 63 de ani), soția șoferului, au fost preluați de echipajele de ambulanță și transportați la spital.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Potrivit Poliției Argeș, în timp ce conducea dinspre Râmnicu Vâlcea către Pitești, din cauza oboselii, bărbatul a pierdut controlul volanului. Autoturismul a părăsit partea carosabilă și a căzut într-un canal colector, de la aproximativ 5-6 metri înălțime.

Un accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona Hanului Vulturul din comuna Drăganu.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și a căzut într-un canal colector, însă, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, mașina nu este inundată.

La fața locului acționează un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare și un altul cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Victimele, soț și soție, din Slovacia, ar fi conștiente, potrivit primelor informații oferite de Poliția Județeană. Însă, informează ISU Argeș, una dintre victime ar fi încarcerată. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3