EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: TINERI RĂNIŢI ÎN ACCIDENT. COPIL LA VOLAN

UPDATE: Tineri răniţi în accident. Copil la volan. Conform Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Argeş, un bărbat de 32 de ani, din Curtea de Argeş, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7C dinspre Curtea de Argeş către Piteşti, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare, mașina intrând în coliziune cu autoturismul nesemnalizat.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Autoturismul nesemnalizat era condus în acelaşi sens de mers de un minor de 14 ani, maşina fiind împinsă de 3 tineri, de 18, 24 şi, respectiv, 26 de ani. În urma impactului, doi dintre ei au suferit fracturi la picioare, iar al treilea, o contuzie la un braţ.

Potrivit sursei citate, a fost înregistrat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul fără permis.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Acum: Accident cu victime în Merişani. În urmă cu puţin timp, pe DN 7C, în Merişani, s-a produs un accident rutier, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Argeş.

Din primele date, trei persoane care împingeau un autoturism nesemnalizat au fost acroşate de un alt autoturism. Două dintre ele ar avea leziuni grave la picioare. Vom reveni cu detalii. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3